loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
15. Septembra 2013.

JESENJE PUTOVANJE – MULTIMEDIJALNI PERFORMANS – VECER NAJLJEPSIH BHAJANA, MANTRI I DUHOVNIH PJESAMA DREVNE INDIJE!

Objavio Ševko Bajić
JESENJE PUTOVANJE – MULTIMEDIJALNI PERFORMANS – VECER NAJLJEPSIH BHAJANA, MANTRI I DUHOVNIH PJESAMA DREVNE INDIJE, NEDELJA, 15 SEPTEMBAR, KINO KRITERION, SA POCETKOM U 18:00 SATI!

 
Poštovani…
Posebno me raduje i počastvovan sam što konačno mogu i zvanično da najavim i pozovem vas na posebno večer meditacija- kroz jedinstven multimedijalni performans, satkan od najljepših bhajana, Hare Krišna Maha Mantre i drugih svetih pjesama drevne Indije. Multimedijalni performans – Jesenje Putovanje, nas vodi u daleku Indiju i najljepše hramove koji ljepotom oduzimaju dah. Posebno iskustvo zvučnih vibracija najljepših bhajana, odvešće nas u hram naše vlastite duše.

Multimedijalni performans – koncert/meditacija duhovne muzike drevne Indije će se održati u Kriterionu, 15 septembra (NEDELJA) sa početkom u 18:00 sati!

 
Ovaj perfomans je još jedan pokazatelj da je Bosna i Herecegovina mjesto susreta različitih kultura i tradicija i ovaj program je još jedan dragulj i ukras u BiH kulturnoj ponudi i baštini.
 
Molimo vas da ovaj poseban muzičko/kulturni program najavite u vašim informativnim emisijama i portalima, i da vaši novinari proprate ovaj program i vašim gledaocima omoguće kraći uvid u jedinstvenu atmosferu koja će se upriličiti u ovoj posebnoj večeri!
Ulaz je slobodan, jedino vas molim da ovu večer obučete nešto „indijsko“ da svi zajedno budemo „mistična“ Indija.

Molim vas pozovite vaše prijatelje i saradnike i poklonite im ovo jedinstveno večer!

 
Za sve informacije molim vas kontaktirajte:
 
Sevko Bajić
Tel: 061 190 569