loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
16. Februara 2013.

ANTISTRES I RELAX VOĐENE MEDITACIJE U NOVOM SADU – 22 FEBRUAR!

Objavio Ševko Bajić

Dragi prijatelji,

s radošću vas opet pozivamo na još jedno “energetsko”  druženje Ševkom Bajić i njegovim antistres i relax vođenim meditacijama. Dođite da se opustimo i oslobodimo nagomilanog stresa od modernog tempa življenja, da uživamo u lepom ambijentu, da naučimo tehniku opuštajućeg  disanja i potstaknemo naš “unutrašnji” rast! Dođite da nam bude lepo!

 

ANTISTRES I RELAX VOĐENE MEDITACIJE SE ODRŽAVAJU

 

U PETAK, 22. februara  2013. godine, od  19:00 do 21:00 sat!

u Centru za psihofizički balans ULTRA WELL, Novi Sad, Gogoljeva 13a

Ulaz je slobodan, a zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se obavezno prijavite na: office@ultra-well.com, ili na telefon: 021/639 6448, ili  062/ 80 222 03.

 

ANTISTRES I RELAX VOĐENE MEDITACIJE

su uvod u radionicu, koja će se održati u subotu, 23. februara 2013.

u istom prostoru, od 10,00 do 17,00 sati

 

Molimo vas pošaljite ovu informaciju vašim prijateljima  i kolegama  kako bismo svi zajedno postali “generator” pozitivne energije  potrebne u vreme u kojem živimo!

 

ANTISTRES I RELAX VOĐENE MEDITACIJE” – vodi ŠEVKO BAJIĆ

više od 25 godina se bavi meditacijama i praktičnom primenom različitih terapeutskih  tehnika, od autogenog treninga, vođenih meditacija, tehnika energetskog, isceljujućeg disanja, do kreativne vizuelizacije,  stimulacije energije aure i tehnika za oslobađanje blokiranih emocija i trauma. Student je četvrte godine homeopatije i različite tehnike uspešno primenjuje i u svom homeopatskom radu.

O VOĐENIM MEDITACIJAMA

     Vođene meditacije ili vođene fantazije,  jednostavne su i  opuštajuće tehnike, koje kroz metod kreativne vizuelizacije pomažu da se oslobodi energija emotivnih blokada iz prošlosti, koje utiču na kvalitet sadašnjeg života. Za ove   tehnike nije potrebno predznanje yoge ili nekih drugih disciplina. Sve što je potrebno, jeste da se opustite i pratite “vođenje”, vizuelizirajući određene simbole koji kroz komunikaciju sa našim unutrašnjim JA pomažu da se napravi unutrašnja evolucija i razvoj i prevaziđu različita stanja iz prošlosti koja utiču na sadašnji život.

     Otpuštanje, opraštanje sebi i drugima, prihvatanje sebe u potpunosti, jačanje samopouzdanja i generalno  energetsko, emotivno i mentalno izlečenje, samo su neki od rezultata koji se postižu vođenim meditacijama. 

      Vođene meditacije mogu ponuditi mnoge odgovore i učiniti nam život mnogo  jednostavnijim i srećnijim.

 O MEDITACIJI

      Neki kažu da je meditacija tehnika koja opušta, oslobađa od stresa, donosi razumevanje života, pomaže nam da prebrodimo pored emotivnih i druge blokade u našem života, da ostvarimo punoću življenja i sve svoje potencijale. Neki bi rekli da je meditacija način da sagledamo ili osvestimo svoju unutrašnju prirodu. Drugi pak kažu da je meditacija način da “pogledamo i čujemo”  svoju dušu. Meditacija je ipak sve to, ali i  jednostavna praksa koja nam 
pomaže da svoj život učinimo mnogo kvalitetnijim.

POZOVITE   PRIJATELJE  I  PRIDRUŽITE  NAM  SE  U  OVOM JEDINSTVENOM  ENERGETSKOM  DRUŽENJU!