loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
2. Augusta 2012.

HOMEOPATIJA I AKUTNA STANJA – JEDNODNEVNA RADIONICA ZA BRZU SAMOPOMOĆ!

Objavio Ševko Bajić

Ukoliko želite naučiti brzo i jednostavno korištenje homeopatije za akutna stanja i brzo i jednostavno sanirati mučnine, glavobolje, stres, ujede insekata, posjekotine, uganuća i povrede, visoke i nagle temperature, opekotine od sunca…

Prijavite se na jednodnevnu homeopatsku radionicu za akutna stanja – septembar 2012 (Radionica će najvjerovatnije biti održana 22 septembra (u subotu od 10:00 – 18:00 sati)!

Kroz interaktivni i praktičan rad naučite primijeniti različite homeopatske preparate za akutna stanja. Samo uz ovu  radionicu učesnici će imati priliku da obezbjede i vlastiti set za prvu pomoć, koji sadrži 25 homeopatskih preparata!

  • Cijena radionice je 50 KM / uključuje pripremu predavanja i printane materijale (mali priručnik za homeopatiju za akutna stanja)!
  • Cijena seta homeoptaskih preparata za prvu pomoć je 50 KM.

PRIJAVITE SE I OSTAVITE VAŠ KONTAKT TELEFON I E  MAIL NA: sevko@sevko.org, ili na +387 61 190 569 . OBAVEZNO NAGLASITE DA LI ŽELITE I SET LIJEKOVA !

Najavite vaše učešće što prije i rezervišite svoje mjesto, jer zbog interaktivnog tipa radionice samo prvih 20 prijavljenih će ovaj put imati priliku da učestvuje.

O mjestu održavanja radionice svi učesnici će biti obaviješteni nakon objedinjavanja pristiglih prijava!

PS: MOLIM VAS PROSLIJEDITE OVU INFO SVOJIM KOLEGAMA I KOLEGICAMA ZA KOJE MISLITE DA BI MOGLI BITI ZAINTERESOVANI!

Ševko Bajić