loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
16. Februara 2013.

TEHNIKA INDIVIDALNOG RAZVOJA, SAMOPOMOĆI, ANTISTRES I RELAX VOĐENIH MEDITACIJA!

Objavio Ševko Bajić

Praktična i interaktivna antistres radionica za savladavanje

TEHNIKA INDIVIDALNOG RAZVOJA, SAMOPOMOĆI, ANTISTRES I RELAX VOĐENIH  MEDITACIJA!

održaće se u subotu,23 januara 2013. godine, od 10:00 – 17 sati

u Centru za psihofizički balans  ULTRA WELL, Novi Sad, Gogoljeva 13a,

Jednostavne vežbe i tehnike meditacije, uče nas da se oslobodimo negativnih emocija, osvestimo i “proradimo” emotivne i druge energetske blokade, smanjimo nivo stresa i  razvijemo odbrambene mehanizme potrebne za savremeni život. Za one koji se prvi put susreću sa ovim temama, obezbedili smo jednostavna i praktična uputstva za svakodnevnu upotrebu kroz pet jednostavih antistres tehnika kojima se pokreću  naši unutrašnji iscjeljujći mehanizmi!

  1. TEHNIKA ENERGETSKOG DISANJA:

Tehnika koja omogućava celokupno opuštanje organizma i oslobađanje od nagomilanog stresa u telu. Ova tehnika nije samo korisna u oslobađanju od postojećih stanja stresa i negativnih emocija, već je i praktična za svakodnevnu upotrebu i povećanje otpornosti za buduća uznemirujuća stanja.

  1. TEHNIKA VOĐENIH FANTAZIJA (JEDNOSTAVNE TEHNIKE KREATIVNE VIZUELIZACIJE):

Ova jednostavna tehnika omogućava prevazilaženje konflikata iz prošlosti, otklanja negativne emocije u sputavajućim vezama i relacijama, podstiče unutarnji rast I sazrevanje, jačanje samopouzdanja I sposobnosti praštanja. Jednostavnom metodom kreativne vizuelizacije pokreću se naše mentalne i emotivne snage i oslobađam se trauma iz prošlosti, energetskih i emotivnih blokada.. U sklopu ove tehnike svi učesnici dobijaju 10 pripremljenih “scenarija” za podršku u različitim stanjima na kojima je potrebno raditi.

  1. TEHNIKA OSLOBAĐANJA EMOTIVNIH BLOKADA:

Tuga, strah, bes…Ovo su emocije koje nose negativni predznak i u prirodi je svakog čoveka da se bori sa njima. Umesto da dozvolimo sebi dovoljno vremena da ih “proradimo”, mi ih potisnemo i uskladištimo u naše mentalno, emotivno ili fizičko telo. Potiskujući tugu, potisnuli smo i našu sposobnost da se radujemo, potiskujući strah, potisnuli smo i oslabili i naše samopouzdanje, potiskujući bes, potisnuli smo i našu sposobnost da praštamo i volimo bezuzročno. Kroz ovu jednostavnu tehniku baziranu na vođenim meditacijama kroz individualni rad, naučićemo kako se osloboditi ove emocije i na bezbolan način “otpustiti” nakupljene traume i blokade.

  1. TEHNIKA STIMULACIJE ENERGIJE AURE, JAČANJE ENERGETSKIH  POTENCIJALA  I  PROČIŠĆENJA  ENERGETSKIH  CENTARA (CHAKRI):

Jednostavna tehnika bazirana na Reiki i Prana healing tehnikama. Naučićemo jednostavne korake aktiviranja i korištenja energije. Ova tehnika deluje stimulirajuće, utiče na otklanjanje umora i svakodnevnog stresa.

5. AUTOGENI TRENING:

Kroz interaktivnu sesiju autogenog treninga naučićemo da se opustimo i pokrenemo iscjeljujeće mehanizme u svom organizmu. Prepoznajemo „negativne“ energetske programe koji su uzrok brojnih problema i kroz autogeni trening ih reprogramiramo.

Kotizacija za sve učesnike za celu radionicu, sa pratećim DVD materijalima (scenariji za meditacije, preko 20 CD opuštajuće muzike, prateće skripte i knjige…) je 30 EURA!

Broj učesnika je ograničen, pa vas molimo da se obavezno prijavite na: office@ultra-well.com, ili na telefon: 021/630 6448, ili  062/ 80 222 03.

Predavač: Ševko Bajić, više od 25 godina se bavi meditacijama i praktičnom primenom različitih terapeutskih tehnika, od autogenog treninga, vođenih meditacija, tehnika energetskog, isceljujućeg disanja, do kreativne vizuelizacije, tehnika stimulacije energije aure i tehnika za oslobađanje blokiranih emocija i trauma. Nakon završetka trogodišnjeg homeopatskog studija (zvanje diplomirani homeopata), nastavio je školovanje i sada se nalazi na dodatnoj, specijalističkoj homeopatskoj edukaciji, i sve navedene tehnike uspešno primenjuje i u svom homeopatskom radu.