loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
19. Juna 2012.

NOVO DRUŽENJE U KRITERIONU – VOĐENE MEDITACIJE – MEDITACIJA BIOSKOP – I INDIVIDUALNI RAD NA BLOKIRANIM EMOCIJAMA I ENERGIJAMA – NEDELJA 24. JUNI 2012 OD 18:00 – 20:00 SATI!

Objavio Ševko Bajić

Raduje me što vas opet mogu pozvati na još jedno “energetsko” druženje, vođene meditacije koje organizujemo u saradnji sa KRITERION-om. Ovo je još jedna prilika da se opustimo, solobodimo nagomilanog stresa modernog tempa življenja, uživamo u lijepom ambijentu, naučimo jednostavnu tehniku opuštajućeg disanja i potaknemo svoj “unutrašnji” rast!

Naš sledeći susret VOĐENIH MEDITACIJA će se održati 24  juna (NEDELJA) u ART KINU KRITERION  (OBALA KULINA BANA 2) od 18:00 do 20:00 sati. Očekuje nas meditacija BIOSKOP – jedinstvena prilika da potaknemo energiju prihvatanja sebe u svim aspektima i na taj način dostignemo osjećaj i stanje slboode, koje nam je tako potrebno u vremenu u kojme živimo!

NAKON MEDITACIJE SVI POSJETIOCI ĆE IMATI PRILIKU  UČESTVOVATI U INDIVIDUALNOJ SESIJI RADA NA BLOKIRANIM STANJIMA, EMOCIJAMA I ISKUSTVIMA BAZIRANIM NA TEHNICI VOĐENIH MEDITACIJA!

Molim vas pošaljite ovu informaciju vašim prijateljima  i kolegama kako bismo svi zajedno postal “generator” pozitivne energije potrebne u vrijeme u kojem živimo!

O VOĐENIM MEDITACIJAMA:

Vođene meditacije ili vođene fantazije, kako se ponekad popularno zovu, su jednostavne opuštajuće tehnike koje kroz metod kreativne vizuelizacije mogu pomoći osobi da se oslobodi energija emotivnih blokada iz prošlosti koje utiču na kvalitet sadašnjeg života.Za ove tehnike  nije potrebno da posjedujete predznanje yoge ili nekih drugih disciplina, sve što je potrebno je da se opustite i pratite “vođenje” vizuelizirajući određene simbole koji kroz komunikaciju sa našim unutrašnjim  JA mogu pomoći osobi da napravi unutrašnju evolucija i razvoj i prevaziđe različita stanja iz prošlosti koja  utiču na sadašnji život. Otpuštanje, opraštanje sebi i drugima, prihvatanje sebe u potpunosti, jačanje samopouzdanja i generalno energetsko, emotivno i mentalno izliječenje su samo neki od rezultata koji se postižu vođenim meditacijama.  Vođene meditacije mogu ponuditi mnoge odgovore i učiniti život osobe jednostavnijim i sretnijim.

O VOĐENOJ MEDITACIJI – BIOSKOP!.

Pokušajte zamisliti vaš život kao nepregledni film koji se upravo prikazuje u vašem omiljenom bioskopu. Ako sebi dozvolite malo emotivnosti, možda ćete i zaplakati nad nevoljama junaka, možda ćete njihove izmišljene priče ponijeti sa sobom nakon završetka projekcije. Možda se ponekad sjetite života omiljenog junaka kada se nađete u sličnoj situaciji. Ako jedan film, za koji znate da je izmišljen može ostaviti tako veliku impresiju na vas, zamislite koliko utiska ili energije ostavlja svaki trenutak našeg života.

U jednom trenutku mi smo bili dijete od 5 godina koje se osjetilo usamljenim. Umjesto da prigrlimo to dijete kada smo odrastali, mi smo ga “zaključali” u tom trenutku prošlosti, jer nismo htjeli da se identifikujemo sa njim. Niko ne voli da bude nesretan i tužan, zbog toga nam se čini da smo uraditi sasvim razumnu stvar. U drugom trenutku smo bili odrasla osoba, sreli svoju prvu ljubav, a onda bili ostavljeni. I tu smo osobu ostavili negdje u prošlosti, jer niko od nas ne voli patnju ostavljenih. U nekom trećem trenutku smo počeli svoj prvi posao i doživjeli neuspjeh, i  tu smo osobu odgurnuli od sebe, jer niko od nas ne voli da bude neuspješan. A onda se desio trenutak SADA u kojem se možda jednako osjećamo tužni, ostavljeni ili neuspješni, samo što ovoga puta nemamo snage da tu osobu odgurnemo od sebe. One naše ličnosti koje smo ostavili zaključane u prošlosti i danas troše našu dragocjenu energiju, jer ih nikada nismo prigrlili, nikada se nismo razvili i nadrasli te osobe, mi smo ih samo zaboravili.

Vrijeme da se pomirimo sa sobom a ovo mirenje počinje prihvatanjem sebe – BAŠ KAKVI SMO BILI I KAKVI JESMO!

Druženje “VOĐENE MEDITACIJE” – vodi Ševko Bajić – više od 25 godina se bavi meditacijama i praktičnom primjenom različitih terapeutskih tehnika, od autogenog treninga, vođenih meditacija, tehnika energetskog, iscjeljujućeg disanja, do kreativne vizuelizacije, tehnika stimulacije energije aure i tehnika za oslobađanje blokiranih emocija i trauma. Student je četvrte godine homeopatije i različite tehnike uspješno primjenjuje i u svom homeopatskom radu.

DRUŽENJE/SESIJA VOĐENIH MEDITACIJA –  KINO KRITERION SARAJEVO (Obala Kulina bana 2)  – NEDELJA  24.06.2012 OD 18:00 – 16:00 SATI!

POZOVITE PRIJATELJE I PRIDRUŽITE NAM SE U JEDINSTVENOM ENERGETSKOM DRUŽENJU!

ULAZ SLOBODAN !