loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
2. Augusta 2017.

RETREAT: PUT ALHEMIČARA:KORAK U ISTINSKU SLOBODU! 07-15.10.2017 –ŠAMANSKI RETREAT SA DAWN DANCING OTTER: UČITELJICOM IZ KANADE!

Objavio Ševko Bajić

UKOLIKO VEĆ KORAČATE NEKOM DUHOVNOM STAZOM, ČULI STE ILI PRAKTIKUJETE ŠAMANIZAM, INAPREDNI STE PRAKTIKANT ILI STE POČETNIK, ONDA JE ŠAMANSKI RETREAT SA DAWN DANCING OTTER- ŠAMANSKOM UČITELJICOM IZ KANADE: KORAK U ISTINSKU SLOBODU- PRAVO MJESTO I PRAVO VRIJEME ZA VAS!

Naučite sagleshamandavati svoje unutrašnje ja povezati se sa prirodom oko sebe, otkrijte svoje životinje moći i naučite kako da kontaktirate vaše duhovne vodiče, povežite se i iscijelite energiju vaših predaka, vaše zemlje. Naučite drevne šamanske ceremonije i praksu koju sa lakoćom možet eintegrisati u svoj svakodnevni život.  Osnovna tema, uz brojne šamanske tehnike koje će naučiti svi učesnici na ovogodišnjem reteeatu koj traje samo 8 dana je: ISCJELJENJE ENERGIJE PREDAKA I ZEMLJE. Kroz ovaj retreat naučićemo kako da stvarno oslobodimo svoje kreativne i iscjeljiteljske potencijale, naučićemo brojne ceremonije i šamanske tehnike, produbićemo svoja iskustva u našim šamanskim putovanjima i naučiti kako da istinski budemo iscjeljitelji naših veza i odnosa, prijatelja, našeg naroda, naših predaka i naše zemlje.

Za sve učesnike je pripremljen i bogat zabavni program u večernjim satima tokom trajanja retreat-a.

Retreat sa Dawn Dancing Otter je podijeljen u dva modula:

07-11.10.2017 (5 DANA):

  • ŽIVOTINJE MOĆI I NAPREDNE TEHNIKE ŠAMANSKIH PUTOVANJA:
  • ŠAMANSKA PRAKSA I RAD KROZ “TRI UNUTRAŠNJA SVIJETA”, SA FOKUSOM NA INTEGRACIJU I ISCJELJENJE.

 

12-15.10.2017 (4 DANA):

  • ŠAMANSKA PRAKSA I ISCJELJENJE ENERGIJE PREDAKA I ZEMLJE

 

PRIJAVITE SE SADA – I OSTVARITE VRLO POVOLJNE POPUSTE!

MJESTO ODRŽAVANJA:

Radionica će se odražati u prelijepom ambijentu SALAŠA – KATAI – MALI IDJOŠ (OKO 30 MINITA OD NOVOG SADA PREMA SUBOTICI- SRBIJA).  Iskoristite jedinstvenu priliku i posjetu jedne od najvećih šamanskih učiteljica iz Kanade i ovladajte šamanskim tehnikama samorazvoja, samoiscjeljenja i iscjeljenja drugih.

 

PRIJAVA ZA RADIONICU:

Se ostvaruje putem sljedećih kontakata: ultrawellcentar@gmail.com, ili tel +38162 80 222 03

CIJENE RADIONICE:

Kotizacija za cjieli retreat iznosi 350 Eura (učesnici sami snose troškove prevoza i smještaja, a što se tiče troškova smještaja sa vlasnicima salaša smo uspjeli dogovoriti vrlo povoljnu cijenu od 20 eura puni pansion, dnevno). U kotizaciju su uračunati svi materijali potrebni za održavanje radionice i za učesnike (blokovi, olovke, edukativni materijali i sl.)

VAŽNO:

  • Ukoliko želite da prisustvujete cijelom retreat svih 9 dana i ukoliko uplatu (ili barem avans od minimalno 50 eura) izvršite do kraja jula onda ostvarujete popust za kotizaciju radionice pa u tom slučaju cijena cijelog retreat-a iznosi 300 Eura.
  • Ukoliko se odlučite samo na prvi modul d 07-11 oktobra i uplatu (ili barem avans od minimalno 50 eura) izvršite do kraja jula onda ostvarujete popust za kotizaciju radionice pa u tom slučaju cijena ovog modula  iznosi 200 Eura.
  • Ukoliko želite biti samo na drugom modulu i uplatu (ili barem avans od minimalno 50 eura) izvršite do kraja jula onda ostvarujete popust za kotizaciju radionice pa u tom slučaju cijena ovog modula iznosi 200 Eura.
  • Ukoliko na ovaj retreat “dovedete” barem 4 osobe koje ranije nisu bile na Vidrinim retreat edukacijama onda je za vas kotizacija također 200 Eura.

ISKORISTITE OVU PRILIKU I POGODNOSTI KOJE SE NUDE ZA UČEŠĆE NA OVOM RETREATU!

SMJEŠTAJ I BORAVAK:  Učesnici sami snose putne troškove i troškove smještaja i boravka!  U saradnji sa salašem Mali Idjoš –smo uspjeli dobiti popust, tako da kompletna cijena smještaja sa punim pansionom (3 obroka dnevno) košta samo 20 eura za smještaj u višekrevetnim osobama (dvije i više osoba).

Za cijelu radionicu su obezbjeđeni svi potrebni edukativni i tehnički materijali i prevod!

Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen, a prednost imaju svi oni koji do 31 julaa  izvrše avansnu uplatu!