loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
13. Februara 2014.

ŠAMANSKA MOLITVA PRAVACA!

Objavio Ševko Bajić

OTVARANJE SVETOG KRUGA:

STVORITELJU, MAJKO ZEMLJO, ŽIVOTINJE MOĆI, DUHOVNI VODIČI, PRETCI…  Zahvaljujemo vam za vašu snagu,    prisustvo i blagoslove. Molimo vas za vaše vođstvo dok smo sjedinjeni u ovom krugu.

Pozivamo naše energije i namjeru koja je rasuta u svim smjerovima, nazad u sadašnje vrijeme, u ovu prostoriju, tako da možemo biti usresređeni u svojoj namjeri!

Pozivamo kuće Pravaca za Snagu, Prisustvo i Blagoslove!

Sa blagoslovima MEDVJEDA,   darežljive ZEMLJE i zvezdane noći…

Pozivamo snagu Kuće SJEVERA,   neka bude mir na Sjeveru!

Sa blagoslovima JELENA,  u žaru potjere i sjajne VATRE Sunca,  pozivamo snagu Kuće JUGA,  neka bude mir na Jugu!

Sa blagoslovima LOSOSA  koji boravi u svetim jezerima i rijekama,  u dubinama OKEANA,   pozivamo snagu Kuće ZAPADA, neka bude mir na Zapadu!

Sa blagoslovom SOKOLA   koji zorom kruži jasnim i bistrim VAZDUHOM, Pozivamo snagu Kuće ISTOKA, neka bude mir na Istoku!

STVORITELJU, MAJKO ZEMLJO,  sa vašim blagoslovima,  pomozite nam da budemo okupljeni   u ovom svetom KRUGU  prožeti mirom, harmonijom i povjerenjem.

Neka ovaj KRUG bude istinski harmoničan!

 

ZATVARANJE SVETOG KRUGA:

STVORITELJU, MAJKO ZEMLJO, ŽIVOTINJE MOĆI, DUHOVNI VODIČI, PRETCI…  Zahvaljujemo vam za vašu snagu,    prisustvo i blagoslove i zahvaljujemo na Vašem vođstvu dok smo bili sjedinjeni u ovom krugu.

Zahvaljujemo našim energijama i namjeri koje su bile rasute u svom smjerovima što su bile prisutne u sadašnjem vremenu u ovom prostoru tako da smo mogli biti fokusirani u našoj namjeri.,

Zahvaljujemo kućama Pravaca za Snagu, Prisustvo i Blagoslove!

Sa blagoslovima MEDVJEDA,   darežljive ZEMLJE i zvezdane noći,  zahvaljujemo za snagu Kući SJEVERA,   neka bude mir na Sjeveru!

Sa blagoslovima JELENA,  u žaru potjere i sjajne VATRE Sunca,  zahvaljujemo za snagu Kući JUGA,  neka bude mir na Jugu!

Sa blagoslovima LOSOSA  koji boravi u svetim jezerima i rijekama,  u dubinama OKEANA,   zahvaljujemo za snagu Kući ZAPADA, neka bude mir na Zapadu!

Sa blagoslovom SOKOLA   koji zorom kruži jasnim i bistrim VAZDUHOM, zahvaljujemo za snagu Kući ISTOKA, neka bude mir na Istoku!

STVORITELJU, MAJKO ZEMLJO,  zahvaljujemo na vašim blagoslovima,  sa kojima samo bili okupljeni   u ovom svetom KRUGU  prožeti mirom, harmonijom i povjerenjem.

Zahvaljujemo na ovom istinskom i harmoničnom krugu KRUGU!