loader
Svako od nas ima moć da bude kreator svakog trenutka svog života!
30. Oktobra 2013.

Šaumbra simptomi – simptomi promjena!

Objavio Ševko Bajić

Zahvljaljujući našoj Biserki – da pomogne i pripemi nas na buduće promjene!

1. Bolovi i “žigovi” u tijelu, posebno u vratu, ramenima i leđima. Ovo je rezultat intenzivnih promjena na nivou vaše DNA (DNK) kako se “Kristovsko sjeme” budi unutar vas. Ovi bolovi će proći.

2. Osjećaj duboke unutarnje tuge bez ikakvog vidljivog razloga. Uzrok ovome je to št osada otpuštate svoju cjelokupnu prošlost (ova i sve prethodne živote) i to uzrokuje osjećaj tuge, potištenosti. To je slično osjećaju kad selite iz kuće u kojoj ste živjeli mnogo, mnogo godina u novu kuću. I koliko god željeli da se preselite u novu kuću, tu je ta tuga što ostavljate iza sebe sva sjećanja, energiju i događaje koje ste imali u staroj kući. Ovo će također proći.

3. Plačete bez razloga. Uzroci su slični gore opisanima. Dobro je i zdravo pustiti suze da teku. To pomaže da se oslobodite stare energije koja se nakupila u vama, unutra. I to će također proći.

4. Iznenadna promjena posla i karijere. Veoma čest simptom. Kako se mijenjate vi, tako se mijenjaju i sve stvari oko vas. Nemojte brinuti o pronalaženju “savršenog” posla ili karijere u tom trenutku. Ovo će također proći. Vi se nalazite u procesu tranzicije /prelaska/ u možda ćete promijeniti nekoliko poslova (radnih mjesta) dok se ne skrasite u onom koji odgovara vašim interesovanjima.

5. Povlačenje iz porodičnih odnosa. Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom putem stare karme. Kada siđete sa karmičkog točka, vezanost za stara prijateljstva i porodične odnose je otpuštena. Izgledat će kao da se opraštate od vaše porodice i prijatelja. Ovo će također proći. Nakon određenog vremenskog perioda, vi ćete razviti nove veze sa porodicom i pirateljima ako za to bude potrebe. Međutim, tada će vaši odnosi s njima biti bazirane na novoj energiji bez karmičkih vezanosti.

6. Promjene u spavanju. Moguće je da ćete se buditi mnogih noći između 2 i 4 sata ujutro. Mnogo se unutrašnjeg rada odvija sada u vama i to često uzrokuje da se probudite kako biste se “odmorili” (od tih unutrašnjih procesa, op.prev.)Nemojte brinuti. Ako se ne možete vratiti natrag na spavanje, ustanite i radite nešto radnije nego da legnete u krevet i brinete o onim vašim svakodnevnim problemima. I ovo će također proći.

7. Intenzivni snovi. Ovo može uključivat i snove o ratu i bitkama, zatim snove u kojima vas neko goni ili se susrećete sa čudovištima. Vi doslovce otpuštate iz sebe staru energiju, i te energije prošlosti su često simbolizirane ratovima, bježanjem i čudovišnim prikazama. I to će također proći.

8. Fizička dezorijentisanost. Povremeno osjećat ćete se veoma “neuzemljenim”. Prostor će vas jednostavno “izazivati” jer ćete osjećati kao da ne možete stopalima da dodirnete zemlju, ili ćete imati osjećaj da hodate između dva svijeta. Kako vaša svjesnost prelazi u novu energiju, vaše tijelo ponekad zaostaje. Provodite više vremena u prirodi koja će vam pomoći da primzeljite novu energiju u sebi. I ovo će također proći.

9. Učestalo pričanje sa samim sobom. Sve češće ćete pričati sami sa sobom, i odjednom ćete shvatati kako već pola sata mrmljate i pričate sa sobom. Naime, novi nivo komunikacije se sada odvija u vašem biću i vi se nalazite na vrhu ledenog brijega koji se zove pričanje sa samim sobom. Ta konverzacija će se povećavati i postajat će fluidnija, koherentnija i produbljenija. Vi niste ludi, vi ste jednostavno Šaumbra koja se kreće u novoj energiji.
(Ovdje autor pod pojmom Shaumbra smatra svakog pojedinca koji se dovoljno probudio i svjestan je svog pravog porijekla).

10. Osjećaj usamljenosti, čak i kad ste u nekom društvu. Osjećat ćete se samima i uklonjenima iz društva drugih ljudi. Imat ćete želju da pobjegnete iz grupa i masa ljudi. Pošto ste Šaumbra, vi hodate svetom, ali usamljenom stazom. Kako vam emocije usamljenosti sve više stvaraju nemir, to će vam biti sve teže da se povežete s drugim osobama u ovim vremenima. Osjećaji usamljenosti također su povezani sa činjenicom da su vas vaši Vodiči napustili. Oni su bili sa vama na svim vašim putovanjima i u svim vašim prethodnim životima. Za njih je došlo vrijeme sada da odu i vrate se Kući, kako biste vi prostor svoga bića ispunili vlastitom božanskošću. I ovo će također proći. Unutrašnja praznina ispunit će se ljubavlju i energijom vaše vlastite Kristovske svjesnosti (Kristovska svjesnost = naše Više Ja)

11. Gubitak strasti/zainteresovanosti. Osjećat ćete totalno odsustvo strasti, sa malo ili nimalo želje da radite bilo šta na svijetu. To je uredu, i predstavlja dio ovog procesa. Upotrijebite ovaj period života da ne radite – ništa. Ne borite se sa sobom kad je u pitanju ovaj osjećaj, jer i taj osjećaj će nakon nekog vremena – proći. To je slično restartovanju vašeg kompjutera. Morate ga zatvoriti na određeno vrijeme kako biste uveli sofisticirani nov softver ili u ovom slučaju novu energiju hristovskog sjemena.

12. Duboka čežnja za Domom. Ovo je možda najteži i najizazovniji od svih simptoma i vaših trenutnih uslova življenja. Možete osjećati duboku i preplavljujući želju da napustite ovu planetu i vratite se Domu svome. To nije suicidalan osjećaj. Nije baziran ni na bijestu ili frustraciji. Ne želite praviti veliku buku oko tog osjećaja ili “dramiti” oko toga ne samo drugima, već ni sebi. Postoji u vama jedan tihi dio koji želi otići Kući. Korijen ovom osjećaju je zaista jednostavan. Vi ste završili svoj karmički ciklus. Vi ste ispunili vaš ugovor za ovaj život. Spremni ste početi novi život dok ste još u ovom istom fizičkom tijelu. (To znači da ste završili u cjelosti sa karmom ovog života i umjesto da umrete što bi ranije bio slučaj – u prethodnim životima, zahvaljujući specijalnoj Milosti koja dolazi od samog Boga datoj u ovim posebnim, “zadnjim” vremenima, u mogućnosti ste da započnete novi život u istom tijelu, a da ne morate prethodno umrijeti – op. prev.)

Dakle, tokom ovog procesa “prelaska”, imate unutrašnja sjećanja na to kako je biti na drugoj strani.

Da li ste spremni prijaviti se za novu turu dužnosti ovdje na Zemlji? Jeste li spremni preuzeti izazov prelaska u novu energiju? Da, iako biste već sada, ovog momenta, mogli otići Kući. Ali ako ste došli čak dovde, i nakon mnogih, zaista mnogih života bila bi sramota da napustite sve ovo prije kraja filma. Uz to, Duh vas treba ovdje da pomognete drugima da i oni pređu u novu energiju. Oni će trebati ljudskog vodiča, baš kakav ste vi, koji je već poduzeo to putovanje iz stare u novu energiju. Staza kojom sada upravo kročite obezbjeđuje vam iskustva koja će vas osposobiti da postanete Učitelj Novog, Božanskog Čovjeka. I koliko god vaše putovanje ponekad bilo usamljeničko i mračno, zapamtite jedno – VI NIKADA NISTE SAMI.
Informacija uzeta sa:

www.crimsoncircle.com<http://www.crimsoncircle.com/>